Bestyrelse

På den netop overståede generalforsamling, blev der valgt 2 nye profiler ind i Triangle Razorbacks bestyrelse:

Adrian Teague – den 3. import i bestyrelsen – har i en årrække været drivkraften bag Razorbacks store vækst i børneafdelingen. Senest har Adrian sat sig for bordenden i Razorbacks forretningsudvalg, og bliver dermed udvalgets naturlige repræsentant i bestyrelsen.

Kaj Sørensen – tidligere udlandsproff i Kiel Baltic Hurricanes, bestyrelsesformand i Odense Swans og aktiv på den defensive linie i Razorbacks i 2016/2017 er også nyvalgt, og sidder samtidig med i de grupper der arbejder med klubbens nye udviklingsplan og sportslige strategi.

Klubbens levende legende Peter Worm tager endnu en tørn i bestyrelsen for Razorbacks, og fortsætter med at være Nationalliga holdets repræsentant i bestyrelsen. Peter får oveni en ny rolle på NL som holdets Teamcoach.

Camilla Skovmose Thomsen sidder på 2. år i bestyrelsen som repræsentant og leder for Triangle Razorbacks Cheerleaders, som hun på rekordtid har bygget op til en spændende ny afdeling i Razorbacks med nu mere end 40 medlemmer.

Kostas Panayotis fortsætter som bestyrelsesmedlem med ansvaret for klubbens sponsor- og netværksaktiviteter. Et område der har udviklet sig kraftigt de seneste par år, og som har udmøntet sig i, at der nu er fundet nye trøjesponsorer til alle klubbens hold. Området styrkes yderligere i 2018 med nedsættelsen af et sponsor udvalg, samt etablering af en officiel erhvervsnetværksklub.

Næstformand Michael Panayotis fortsætter i bestyrelsen bl.a. med ansvaret for klubbens udviklingsplan, marketingaktiviteter, gameday udvalget og samarbejdet med Campus Vejle Sportscollege.

Sidst men ikke mindst var der genvalg til klubbens bestyrelsesformand Kris Riis-Nielsen, der i beretningen bl.a. kunne fortælle at Razorbacks nu er på hele 238 medlemmer. Derudover var der store roser til hele ungdomsafdelingen og klubbens udviklingshold i Danmarksserien for at værne om den særlige klubånd i Razorbacks, samt roser til NL holdet for at komme stærkt tilbage i en turbulent sæson, og kun være få cm fra endnu en Mermaid Bowl. Der var roser og tak til alle klubbens sponsorer, frivillige hjælpere, ledere og dommere for deres opbakning og kænpe indsats i den forgangne sæson.

Kris Riis-Nielsen fortæller:
Triangle Razorbacks vision er at være en magtfaktor i amerikansk fodbold og cheerleading, og med den nye bestyrelses sammensætning står vi med et stærkt og alsidigt hold med mange kompetencer. Nogle gange kan bestyrelsesmøderne være som at styre en sæk lopper – men det er fordi vi har en bestyrelse og en klub der brænder for det vi laver og for Triangle Razorbacks.