28. nov - 2018 -

Navn, Jesper Johnsen #2
Alder: 29 år
Position: DB (WR)
Højde: 181 cm
Vægt: 80 kg
Erfaring: 6 år

Hvad kendetegner dig som spiller?
Jeg har igennem hele livet altid haft min fysiske størrelse lidt imod mig. Derfor har jeg altid forsøgt at bruge min forståelse for spillet, intelligens og overblik på banen til at slå mine modstandere. Det er helt klart også den del af spillet, der fanger mig mest. Dog har jeg aldrig været bange for kontakt og slet ikke tacklinger. Derudover er jeg meget alsidig og har før spillet både QB, WR og nu DB.

Hvorfor spiller du for Triangle Razorbacks i 2019?
2018 var min første sæson tilbage i klubben efter en lang pause fra sporten. Det var fantastisk at opleve igen, og det gik virkelig op for mig, hvor meget jeg har savnet klubben, spillet og sammenholdet. Desværre holdt en skade mig ude i længere tid og fik personligt ikke det ud af sæsonen, jeg havde håbet. At spille i Mermaid Bowl var også en kæmpe oplevelse. Desværre vandt vi ikke. Derfor er jeg tilbage i 2019 for at få flere af de fede oplevelser med Danmarks største klub og de fedeste holdkammerater. Jeg håber, at vi sammen kan gøre alt der skal til for at vinde!

Hvad er dine forventninger til sæsonen 2019?
Helt klart at komme tilbage til Mermaid Bowl! Og selvfølgelig vinde!

Hvad er dit eget personlige mål?
Mit personlige mål er at gøre alt, hvad jeg kan for at spille fast – og så meget som muligt for at hjælpe holdet mest muligt. Positionen er underordnet.

Øvrige fritidsinteresser?
Jeg har en skøn kæreste og vores datter. Og ellers bruger jeg tiden på alm. fodbold og venner.

Favorit NFL hold?
Philadelphia Eagles. SuperBowl Champs! Jeg startede med at se football i 2003, fordi Madden NFL 2003 fulgte med, da jeg købte min ps2, og jeg var Eagles, da jeg spillede min første kamp. Jeg så min første SB i 2004, hvor jeg havde fulgt Eagles hele sæsonen. De tabte desværre til forfærdelige Patriots i SB. Men spillere som T.O og især Dawkins fangede mig.

Favorit NFL spiller?
Drew Brees!
Jeg har selv spillet QB, og det er klart min yndlings position. Derfor er yndlingsspilleren også QB. I min optik den bedste QB nogensinde. På trods af han ikke er den største QB, formår han at dominere og have ekstremt blik for spillet. Hans personlige stats lyver heller ikke. Han er the GOAT. Ved der er mange der griner og snakker ringe (mesterskaber), men jeg er ikke i tvivl om, at han havde haft mindst 5 ringe, hvis han havde spillet alle hans 18 sæsoner for f.eks. en organisation som Patriots. Han får forresten nummer 2 i år.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Da jeg har været i klubben ad to omgange med flere års mellemrum kommer der 3 personer frem i tankerne. I første periode i klubben var det helt klart tidligere O-line Rasmus Buhl. Vi har oplevet rigtig mange ting sammen på og udenfor banen. Både U19 NM og U19 EM i Sevilla, samt mange gode kampe for Razor hvor han bl.a. var min Center i U19 tiden. Rasmus var en god ven både på og uden for banen og er stadig en rigtig god ven i dag.

I sidste sæson har det uden tvivl været Oliver Romer Holmlund. Han er en kanon dygtig WR og den bedste i dk. Vi har haft mange gode træninger overfor hinanden sidste år. Han er god til at hjælpe og komplimentere til træning og kamp og hjælper en til at blive bedre. Derudover har vi det bare altid skide sjovt sammen.

Den sidste er Thomas Lynggaard Linnemann. Thomas var den første, der overtalte mig til at starte i gamle dage, da han var ude og vise football på vores folkeskole dengang. Han var faktisk også mit idol i U19 årene. Han var en fantastisk U19 coach, senere holdkammerat og alle årene igennem en kanon ven! Han var også med til at få mig igang igen sidste år. Kæmpe skud ud til ham!

Foto: Michael Quist