07. nov - 2018 -

Klar til 2019 !

Navn: Johannes Thomsen Christensen
Alder: 23
Position: LB, DE
Højde: 178
Vægt: 95kg
Erfaring: 3 år

Hvordan er du som spiller?
Jeg er en meget alsidig spiller, som kan spille flere forskellige positioner. Jeg elsker at tackle hårdt, men samtidig interesserer spillet mig, hvorfor jeg også forsøger at lære så meget om spillet i sin helhed, så jeg kan bidrage til mit hold på den bedst mulige måde.

Hvorfor spiller du for Triangle Razorbacks i 2019?
Det gør jeg, fordi jeg slet ikke fik vist, hvad jeg kan, da jeg kom til klubben sidste år. Jeg er meget hård overfor mig selv og søger altid at yde mit yderste. Kombineret med niveauet til træningerne i Razorbacks kan jeg udvikle mig meget som spiller og sportsmand her.

Forventninger til sæsonen 2019?
Jeg hader at tabe, og derfor må forventningen være en tur til Mermaid Bowl igen.

Dine personlige mål:
Mine personlige mål er, at jeg skal udvikle og forfine mine teknikker og samtidig vise, at jeg kan være en dominerende spiller, uanset hvilken position jeg spiller.

Øvrige fritidsinteresser?
Jeg er lidt en sportsnørd, så når jeg ikke spiller football, prøver jeg at følge så godt med i andre sportsgrene som jeg kan.

Favorit NFL hold?
Seattle Seahawks er mit favorit NFL hold, fordi deres forsvar altid spiller dominerende og hurtigt, og så kan jeg også ret godt lide et godt løbe angreb og en mobil quaterback.

Favorit NFL spiller?
Marshawn Lynch, fordi han spiller med så meget personlighed og det fysiske aspekt, at han nyder at løber sin modstander over.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Michael Boomer Kristiansen, fordi han lærte mig ufattelig mange ting om spillet i de to sæsoner, hvor jeg spillede for Amager Demons. Han er hård og kontant med sin kritik, og det er, som jeg kan lide det.