01. nov - 2018 -

Klar til 2019: Simon “Bieber” Knudsen !

Simon Knudsen
Alder: 27 år
Højde: 172 cm
Vægt: 75 kg.
Position: DB
Erfaring: 8 år (alle for Triangle Razorbacks),
4 x Dansk Mester (Mermaid Bowl)
6 x Finale

Hvordan er du som spiller?
Som spiller i Razorbacks stræber jeg efter altid at blive den bedste, jeg kan være for holdet. Både på og uden for banen. Jeg elsker den konkurrence, der altid er mellem de forskellige positioner på banen. Specielt DB/WR. Jeg bliver ved med at spille år efter år fordi jeg ikke kan undvære min Razor familie. Følelsen, jeg får, når jeg tager min hjelm på og kæmper for og med mine brødre, den er ubeskrivelig. Tanken om at vinde endnu et mesterskab er også en stor drivkraft. Jeg håber at alle de unge og nye spillere vil komme til at få den store oplevelse, som det er at løfte pokalen efter en lang og hård sæson – den oplevelse og følelse er stor!

Dine mål for 2019?
Mit mål for 2019 er helt sikkert at vinde Mermaid bowl. Dét er også et mål og en mentalitet, jeg ved, at vi deler på holdet. Men selvfølgelig vil jeg også have det sjovt på vejen dertil sammen med alle mine venner på holdet.

Og når du ikke spiller bold?
Udover at spille for Razorbacks NL hold arbejder jeg som tømrer i et Vejle firma (Artusbyg A/S). Når jeg skal koble fra, tager jeg op i Vejle Golf Club og spiller et par runder med nogle gode venner.

Hvad er dit favorit NFL hold?
Mit yndlings NFL hold er Tennessee Titans, muligvis fordi jeg blev tabt ud af vuggen som lille! Min yndlingsspiller er CB Adoree’ Jacksonfra Titans. Han er nok ikke den bedste på sin position, men hans atletiske evner og effort er meget inspirerende og viser for mig, at man med den rigtige indstilling kan gøre meget mere, end de fleste tror om én!

Din bedste holdkammerat gennem karrieren?
Jeg kan virkelig nævne mange medspillere som jeg har været glad for at være på hold med igennem årene. Dian Kenni Hansen; for alle de mange timer vi har brugt sammen i træningscenteret. Oliver Romer Holmlund; for alle vores battles på træningsbanen. Geoffrey Danger Lewis; for hans attitude, og ja, der er jo ikke nogen som gider at være på det modsatte hold af Geoffrey! Sidst men ikke mindst en spiller som Thomas Lynggaard Linnemann, har jeg altid beundret. Han er en fantastisk holdkammerat, han gør utrolig meget for hele holdet, og dengang han spillede, var han jo den bedste i hele Danmark. Badass!