03. dec - 2018 -

Holst er en hårdtarbejdende og alsidig spiller, der altid kæmper med alt, hvad han har og aldrig giver op. Han er en humørspreder og det er sjældent man er i selskab med Holst mere end 10 sekunder uden at trække på smilebåndet.

Kristian Holst
Alder: 23 år
Position: DL/LB
Højde: 180cm
Vægt: 105 kg
Erfaring: 11 år

Hvad kendetegner dig som spiller?
Jeg vil sige, at jeg er hårdt arbejdende og gør, hvad der er nødvendigt, for at mit hold kan vinde. Jeg spiller med glæde en position, som jeg ikke kan li at spille, for at hjælpe mit hold. Jeg elsker at ramme hårdt og spiller altid, til fløjten lyder. Jeg hader at skuffe mit hold og spiller med glæde skadet for, at mine drenge ikke skal undvære mig. Jeg bringer en del humør til holdet og smil på folks læber.

Hvorfor Triangle Razorbacks?
Razorbacks er den eneste klub, jeg vil spille for. Razorbacks er toppen af dansk amerikansk fodbold, og jeg ville aldrig spille for en sjællænder klub, så det er og bliver Razorbacks, til karrieren slutter. Selvom jeg kun har været 2 år i Razor, så bløder jeg rødt og sort

Dine forventninger til den kommende sæson?
Målet for 2019 er, at der skal guld om halsen – intet mindre kan gøre det.

Dine egne personlige mål?
Jeg skal tilbage i Razorbacks forsvaret og gøre en forskel, efter at have spillet den sidste halvsæson i vores angreb.

Fritidsinteresser?
Jeg går meget op i mit arbejde og arbejder i perioder så meget, at der ikke er tid til så meget andet end football og arbejde, men når der er huller i kalenderen, så skruer jeg i min gamle firhjulstrækker og kører lidt ræs på min motorcykel.

Favorit NFL hold?
Jeg er kæmpe Raiders fan og elsker alt ved deres historie.
De har altid være de slemme drenge i klassen, og det kan jeg se mig selv i.

Favorit NFL spiller?
Ndamukong Suh.
Han er en hård hund og spiller fodbold, som jeg mener, det skal spilles.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Den er svær at svare på, men jeg må gå med Thorbjørn Jørgensen. Vi har ikke altid været de bedste venner, men han har lært mig meget af det jeg kan, og har altid været god til at give mig selvtillid og gøre mig sikker i mit spil. Og så er han bare en god fyr – også udenfor banen.