06. nov - 2018 -

Klar til 2019

Navn: Kasper Grosbøll Arknæs
Alder: 22 år
Position: Offensive Line
Højde: 181
Vægt: 120 kg
Erfaring: 6 sæsoner (alle i Triangle Razorbacks)

Hvordan er du som spiller?
Jeg er en holdspiller og vil altid sætte holdets behov foran mit ego. Jeg er stolt af at spille med- og lære af mine brødre på den offensive linje.

Hvorfor spiller du for Razorbacks i 2019?
Jeg kan ikke undvære mine Razor brødre.
2018 sæsonen har været god, men 2019 bliver vild!

Hvad er dine forventninger til 2019?
Jeg forventer, vi vinder mesterskabet.

Hvad er dit eget personlige mål?
At udvikle mig så meget som muligt i off-season, så jeg kan være til større gavn for holdet.

Øvrige fritidsinteresser?
Jeg har faktisk ikke rigtig andre fritidsinteresser – det meste af min tid væk fra Razor går med at programmere eller være sammen med mine venner.

Favorit NFL hold?
New England Patriots.
Det var en kammerat fra gymnasiet, som fik introduceret mig til sporten, og jeg endte med at holde med det samme hold som ham.
Har senere fundet ud af at det er knap så populært at være fan af dem, men det er svært at hade god football.

Favorit NFL spiller?
Der er mange jeg synes er rigtig fede. Men jeg må nok sige Ezekiel Elliott. Jeg fulgte ham da han var ved Ohio State Buckeyes og videre ind i NFL, og han skuffede bare ikke i hans rookie season. Jeg synes generelt, det er spændende at se ham spille.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Det er svært at sige hvem der lige præcis er min favorit. Men der er et par spillere der virkelig har hjulpet mig med at udvikle mig meget gennem årene. Christoffer Pank da vi spillede på U19 sammen. Efter jeg rykkede op på NL er der 3 spillere, jeg virkelig har brugt som rollemodeller; Theis Bagnkop, Mikkel Hansen og Mikkel Kjær Jensen
Jeg er glad og stolt over at have fået muligheden for at lære af de bedste.