03. nov - 2018 -

Klar til 2019

#63 Mikkel Hansen
Center
21 år
185 cm / 140 kg.
8 års erfaring

Hvordan ser du dig selv som spiller?
Jeg ser mig selv som en teknisk spiller, som kan slå mine modstandere på mange måder. Jeg elsker kontakten og vil da også gøre alt, hvad jeg kan for at smide modstanderen i jorden!

Hvorfor spiller du i Razorbacks?
Jeg spiller i Razorbacks, fordi det er et sammenhold, man ikke finder andre steder – det er mine brødre, min familie! Jeg kom til klubben i 2016, og jeg kan ikke se mig selv spille andre steder her i Danmark!

Dine forventninger til 2019?
Mine forventninger er, at vi står med trofæet til oktober, og at vi skal ud og skabe gode resultater i Europa!

Dine personlige mål for 2019?
Mine personlige mål er at bygge videre på mine færdigheder og blive endnu bedre. Med det setup vi har pt, kommer det helt sikkert til at ske!

Øvrige fritidsinteresser?
Min fritid bruges på at styrketræne. Det er noget jeg nyder, og så er det da et plus, at man også bliver bedre til fodbold.

Favorit hold i NFL og hvorfor?
Mit favorit hold er Green Bay Packers, og det er det fordi, at det var den første kamp jeg så – og under kampen fik jeg øje på de oste formede hatte, som fansene havde på. Det var og er stadig utroligt sjovt.

Favorit spiller i NFL?
Der er rigtig mange gode spillere i NFL lige nu, men hvis jeg skal nævne en, så synes jeg at Aaron Donald fra Los Angeles Rams er virkelig fascinerende at se spille. Han er ikke den største D-line i NFL, men han har noget helt specielt over sig.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Helt klart mine brødre på O-linen i Razorbacks.
Vi kæmper side om side og hjælper hinanden til at blive bedre.

Mikkel Hansen har en livret, som han ynder at lave rigtig ofte gennem sæsonen: Pandekager!