13. sep - 2018 -

8 Razorbacks spillere på U19 landsholdet

Razorbacks er rigt repræsenteret med hele 8 spillere på det netop offentliggjorte U19 landshold, der skal repræsentere Danmark ved de Nordiske Mesterskaber i Sverige i uge 42.

Vi ønsker et stort tillykke til spillerne der har kvalificeret sig til at blive en del af hele Danmarks U19 hold:

Alexander Schwartz-Kristensen, QB
Allexsander Klose, DL
Christian Nielsen Flarup, DL
Lukas Bjerg Hansen, DB
Patrick Venzel Kahl, OL
Rasmus Jørgensen, RB
Rasmus Vestberg Haudrum, DB
Victor Mazanti, WR

Derudover deltager Triangle Razorbacks også i NM med en træner og 2 medics på det danske landshold.

Det er med stor glæde at vi kan se resultatet af en dedikeret indsats i vores ungdomsarbejde hvor det er lykkedes os at få genrejst, både vores U16 og vores U19 hold, samt etableret en stærk U10-14 gruppe.

For fire år siden genstartede vi vores U16 hold med en håndfuld talentfulde spillere, der alle var en del af det første U14 hold i Razorbacks historie.

De er i dag kernen i det U19 hold, som tæller 27 spillere, hvoraf en enkelt pt. er på High School ophold i USA.

Ikke nok med det. Der er mange spillere på vej nedefra. Vores U10-16 hold oplever også en stort tilgang.

Pt. har vi 10 spillere på U10, 27 U12, 29 U14 og 20 U16 spillere og der kommer nye spillere til hver uge.

Har du lyst til at være med på et af holdene så kan du læse mere om træningstider, priser osv. under menupunktet Football

Se alle U19 roster til Nordiske Mesterskaber her

8 Razorbacks spillere på U19 landsholdetRazorbacks er rigt repræsenteret med hele 8 spillere på det netop offentliggjorte U19 landshold, der skal repræsentere Danmark ved de Nordiske Mesterskaber i Sverige i uge 42.Vi ønsker et stort tillykke til spillerne der har kvalificeret sig til at blive en del af hele Danmarks U19 hold:Alexander Schwartz-Kristensen, QBAllexsander Klose, DLChristian Nielsen Flarup, DLLukas Bjerg Hansen, DBPatrick Venzel Kahl, OLRasmus Jørgensen, RBRasmus Vestberg Haudrum, DBVictor Mazanti, WRDerudover deltager Triangle Razorbacks også i NM med en træner og 2 medics på det danske landshold.Det er med stor glæde at vi kan se resultatet af en dedikeret indsats i vores ungdomsarbejde hvor det er lykkedes os at få genrejst, både vores U16 og vores U19 hold, samt etableret en stærk U10-14 gruppe.For fire år siden genstartede vi vores U16 hold med en håndfuld talentfulde spillere, der alle var en del af det første U14 hold i Razorbacks historie.De er i dag kernen i det U19 hold, som tæller 27 spillere, hvoraf en enkelt pt. er på High School ophold i USA.Ikke nok med det. Der er mange spillere på vej nedefra. Vores U10-16 hold oplever også en stort tilgang. Pt. har vi 10 spillere på U10, 27 U12, 29 U14 og 20 U16 spillere og der kommer nye spillere til hver uge. Har du lyst til at være med på et af holdene så kig på vores hjemmeside og se træningstider, priser osv.

Gepostet von Triangle Razorbacks am Donnerstag, 13. September 2018