04. nov - 2018 -

Klar til 2019

Navn: Peter Møller
Nr: 90
Alder: 22 år
Position: DL/OL
Højde: 196 cm
Vægt: 110 kg
Erfaring: 6 år
U19 landshold 2013-15
A-landshold 2016-17

Hvordan er du som spiller?
Som spiller kæmper jeg for at blive den bedste, der er på min position og elsker konkurrencen samt udfordringen i det.

Hvorfor spiller du for Razorbacks?
Jeg spiller i Razorbacks, fordi der er et så godt fællesskab, ikke kun på NL holdet, men igennem alle rækkerne – det er fedt!

Hvad er dine forventninger til sæsonen 2019?
Intet mindre end guldet skal hjem! Og endnu engang komme ud og få erfaring med de internationale kampe!

Hvad er dit eget personlige mål?
At udvikle mig som spiller og blive stærkere og bedre teknisk, så vi kan sikre sejren i 2019.

Øvrige fritidsinteresser?
Udover at spille er jeg træner for U10-14, som er en ting, jeg elsker at gøre! Jeg er flyttet fra Vejle til Esbjerg for at læse til fysioterapeut, så jeg kan desværre ikke være der i samme omfang. Derudover bruger jeg en del tid i fitness.

Favorit NFL hold?
Pittsburgh Steelers er mit favorit hold, da det var holdet, jeg blev introduceret for tilbage da jeg startede, og det hold fangede min interesse.

Favorit NFL spiller?
Det må være J.J Watt, da manden er et bæst, og når man spiller den samme position som ham, er det jo et mål at blive som ham.. eller i hvertfald prøve.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Det er Jacob Hansen, som jeg mødte tilbage på U19 holdet. Han er blevet en af mine bedste kammerater, og trods han desværre er rykket nordpå til Aalborg 89’ers, mødes vi stadig på banen, når vi banker ind i hinanden! Han fik mig til at træne og rykke mig inden for styrketræning, og vi har altid interne konkurrencer kørende, der udfordrer hinanden og gør os bedre hele tiden.