Kunne du tænke dig at dømme amerikanske fodbold kampe? Kunne du tænke dig at komme helt tæt på kampen uden selv at blive tacklet? Så skal du blive dommer i Triangle Razorbacks.

Triangle Razorbacks har nogle erfarne dommere, og vi vil rigtig gerne have endnu flere nye dommere kørt på banen, så vi har flere dommere i klubben, der kan byde ind på de kampe, som vi skal dømme hen over sæsonen. Vi dækker alle rækker, lige fra Micro U10 op til senior DS og 1. division.

Hvor lang tid tager det at dømme?
En amerikansk fodboldkamp tager ca. 2½ timer. Herudover skal du som dommer møde 2 timer før kampstart – for at gennemgå banen m.v. sammen med de andre dommere.

Du får løn for at dømme
En dommer modtager et skattefri honorar på 250 kr. + 80 kr. i diæt pr. dag, såfremt man er væk hjemmefra i min. 5 timer.

Hvad kræver det af uddannelse?
Der er ingen krav, som sådan, men du skal selvfølgelig have interesse i amerikansk fodbold, og så skal du gennemgå et BASIS KURSUS hos DAFF, før vi slipper dig løs på banen i den stribede dragt. Kurset er opbygget som E-læring og findes via DIF’s E-læringsportal. Kurset er en blanding af læsestof og speak suppleret med video eksempler. Kurset er på dansk, det varer 3-5 timer, og du skal bestå en række tests undervejs.

Hvad med uniformen?
Triangle Razorbacks har dommertøj og udstyr, som du kan låne.

Lyder det til at være noget for dig?
Er du interesseret i at blive en del af Triangle Razorbacks’ dommer crew, eller har du nogle spørgsmål i forbindelse med at blive dommer, må du meget gerne tage kontakt til Dommeransvarlig Alex Linddommer@razorbacks.dk. Kontakt Alex, inden du tilmelder dig basiskurset.