Semifinale spilles i Vejle 🏈
Triangle Razorbacks vs. Copenhagen Towers

Kom og støt drengene i kampen.

Fyrværkeri af Saturnfireworks

Kampen spilles på vores dejlige hjemmebane på adressen:

Helligkildevej 2,
7100 Vejle

Kickoff er kl. 19.00

Tilmeld dig begivenheden og bliv løbende opdateret på nyheder om kampen på vores facebook side.

#WeAreRazorbacks

På grund af Corona restriktioner i Gentofte Kommune har Copenhagen Towers i fællesskab med Triangle Razorbacks besluttet at flytte den indbyrdes semifinale til Vejle Atletik Stadion.

Formand for Copenhagen Towers Jakob Munksgaard udtaler:
“Da regeringen besluttede at sænke forsamlingsforbuddet fra 100 til 50 gjorde de det samtidig umuligt for os at spille kampen på hjemmebane. Derfor kontaktede vi Razorbacks for at høre om mulighederne for at spille i Vejle. Den var de med på. Det er vi naturligvis rigtig glade for. Vi ved at kampene i Vejle altid er velorganiserede og vi er sikre på det bliver en super aften”.

Formand for Razorbacks Kaj Sørensen udtaler:
“Da vi fik henvendelsen fra Towers var vi ikke i tvivl om at det ville være det rigtige at hjælpe. Det viser bare hvor godt forholdet er mellem klubberne i National Ligaen. Vi vil alle sporten så meget og vi er alle enige om at samarbejde er vejen frem. Vi glæder os til at tage imod Towers til et brag af en kamp”.

Dørene åbnes kl. 18 og på grund af restriktioner kommer der kun et begrænset antal billetter til salg.
Vi informerer om at kravet til sportsbegivenheder er at tilskuere skal være siddende med afstand efter gældende regler. Der vil være sæder på stadion.
Men man må også gerne medbringe egen stol til opstilling på tribunen bag ved eller ved siden af de røde sæder (dog ikke mellem de røde sæder).

Der kan ikke købes billetter i døren!!

Information

Dato: 19/09/2020

Tid: 19:00

Adresse:
Helligkildevej 2, 7100 Vejle