Razorbacks U14 hold er for unge mennesker i alderen 13 til 15 år
Holdet har fokus på at have det sjovt og at finde glæden ved at spille amerikansk fodbold. Til træning er der fokus på de basale teknikker, og alle spillere skal spille forskellige positioner, hvis reglerne tillader det. Det taktiske niveau skal holdes på et minimum, så der er tid til at udvikle spillernes tekniske kompetencer. Kampe spilles i stævneform, og her er formålet ligeledes at udvikle spillerne. Derfor afvikles kampene uden at der tælles point.
Drenge og piger spiller sammen både til træning og kamp.

Nye spillere er altid velkomne
Det er altid et godt tidspunkt at starte til amerikansk fodbold.
Vi står klar til at tage imod både erfarne og helt nye spillere, og vi har plads til alle typer. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med sjov og alsidig sport, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os og aftale første prøvetræning. Første træning aftales på forhånd så vi er sikker på, at der er en, der står klar til at tage imod og hjælpe med at finde låneudstyr inden træningen går i gang. Klubben tilbyder 4 gratis prøvetræninger, inden man skal tage stilling til, om man vil meldes ind i klubben og betale kontingent. Det er dog ikke muligt at deltage i kampe inden man har betalt kontingent og har fået oprettet spillerlicens hos DAFF (Dansk Amerikansk Fodbold Forbund).

Hvad med det der udstyr?
Udstyr for begyndere kan lånes af klubben i opstarten, og herefter anbefaler vi, at man finder noget brugt udstyr – f.eks. i en af Facebook-grupperne: Triangle Razorbacks Brugt Udstyr / Køb og salg af brugt Amerikansk Fodbold udstyr.

Vil du aftale en prøvetræning, eller har du spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til at kontakte Head Coach Niels Jehn Fogh på nfo@bisgaardwinther.dk.

Coaching staff:

Head Coach
Niels Jehn Fogh

Assistant Coaches
Alex Lind
Jakob Nebel

Team Coordinators
Joan Kaltoft & Linda Juul Elkjær

Medic
Vacant

Head Coach:
Niels Jehn Fogh

Kontakt:
nfo@bisgaardwinther.dk

Træningstider:

Sommer (28.03.23 – 08.10.23)
Tirsdage 16:45-18:30
Torsdage 16:45-18:30

Vinter (23.10.23 – 24.03.24)
Søndag 10:00-12:00

Årgange:
2009
2010

Piger fra 2007 og 2008 må enten spille på U14 (Kadet) eller U16 (Development).

Sted:
Kirkebakken 9, 7120 Vejle Ø

Tilmeld dig holdet