17. dec - 2018 -

Hjalte er klar til National Ligaen i 2019

Hjalte er en rigtig dygtig spiller, der kommer op fra 2. holdet til National Ligaen i den kommende sæson. Det er en loyal og hårdtarbejdende klubmand på og udenfor banen, der nu skal gøre sig gældende på en af Danmarks bedste defensive linjer.

Navn: Hjalte Emil Bæk Hessellund
Alder: 27 år
Position: Defensive Tackle/Nose
Højde: 189 cm
Vægt: 135 kg
Erfaring: 11 år

Hvad kendetegner dig som spiller?
Jeg er helt klart en holdspiller, og vil gøre alt for at hjælpe holdet til en sejr. Derudover elsker jeg at ramme hårdt, eller for den sags skyld at en OL spiller tromler mig. Der er ikke noget bedre end en god fight med sin direkte modstander.

Hvorfor spiller du for Razorbacks?
Det er min anden familie, så simpelt er det. Her har jeg været siden mine junior år, og det har givet mig venskaber for livet. Jeg kunne ikke forestille mig at spille for et andet hold.

Hvad er dine forventninger til sæsonen 2019?
At vi pløjer os vej gennem modstanderne helt til finalen, hvor vi ender ud med guldet om halsen.

Hvad er dit eget personlige mål?
Jeg vil sikre mig en starterposition på den defensive linje.

Øvrige fritidsinteresser?
Computerspil og Magic kort.

Favorit NFL hold?
Pittsburg Steelers.
Jeg var i highschool i Ohio, og der hvor jeg boede, kunne man holde med enten Browns eller Steelers. Så det logiske valg var dem, der også vandt kampe!

Favorit NFL spiller?
Det er helt klar Ray Lewis, da jeg elsker hard hitting football, og hvis der var noget Ray Lewis kunne, så var det at ramme som en lastbil.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Det må være Marinus Rasmussen, da vi har samme tilgang til sporten, og begge elsker at spille hårdt og lave store hits. Vi har også en tradition for at ”komme til” at ramme hinanden i løbet af en kamp. Det fedeste ved at spille med Marinus er, at han altid yder 100%, om så kroppen er tilfreds mandag morgen, ja det er nok en anden snak.