31. dec - 2019 -

Navn
Mark Meter

Alder
26 år.

Hvornår begyndte du med at spille AF, hvor længe har du spillet, og i hvilken klub/hold? 
Jeg startede i oktober 2017 og har spillet lige siden i Triangle RazorbacksJeg startede med at spille i 2008 i Horsens Stallions på u16 holdet og spillede der helt indtil jeg blev senior og i sæson 16/17 tog jeg til Razorbacks.

Hvilken klubber har du spillet i?
Horsens Stallions og Triangle Razorbacks

Hvilken position(er) spiller du, og hvad kan du lide ved den/dem?
Jeg spiller TE og WR og er de positioner jeg har spillet de seneste år, og det er hovedsageligt fordi det er der jeg har følt mig mest naturlig og har haft den største mulighed for at gøre en forskel for holdet.

Har du andre roller i klubben?
Jeg har påtaget mig ansvaret for klubbens frivillige arbejde for sponsorer og lokale som ønsker at bidrage til et sundere foreningsliv hvor vores styrker kan benyttes til promovering, det har jeg gjort fordi jeg tror på at Razorbacks og Vejle kan komme endnu tættere end hidtil.

Hvad er dine top fem oplevelser i sporten?

  1. At vinde en national titel med Razorbacks.
  2. At spille min “fødeklub” Stallions i nationalligaen.
  3. At spille mod Swarco Raiders i internationalt fodbold
  4. At spille og vinde for det danske A-Landshold
  5. At min sports førte mig til et af mine rigeste bekendtskaber i Niko Lester som føles som en bror.

Hvorfor skal andre komme og prøve sporten?
Det jeg har fået ud af sporten kan ikke forklares på en simpel tekst her, men for mig har det haft en stor indflydelse på min person, karakter og selvtillid.
Det er ikke noget der kan måles eller vejes, men det er ikke bare en sportsklub men mere som en legeplads for kammeratskaber og personlig udvikling.

Yndlings NFL og college hold?
Jeg er Steelers fan, men rent faktisk følger jeg ikke ret meget med i hverken NFL eller College, jeg er mere Interesseret i at fokusere på vores egen og den europæiske football scene.

Hvad er din største AF drøm?
Jeg har opnået det min drøm var; at spille og vinde en Mermaid Bowl, så nu bliver målet at give så mange unge og nye spillere muligheden for at opleve den samme succes følelse som jeg selv gjorde!

Er der andre i familien der spiller AF?
Jeg har desværre ikke andre i min familie der spiller football, men der er da er par unge fætre, så lidt håb er der endnu. Min far er dog med i Razorbacks bestyrelse.