19. dec - 2019 -

Navn
Peter Møller

Alder
23 år.

Hvornår begyndte du med at spille AF, hvor længe har du spillet, og i hvilken klub/hold? 
Jeg startede i sommeren 2012 med at spille Amerikansk Fodbold, efter mine storebrors venner havde introduceret mig for det.
Jeg har spillet 7 år, hvor alle mine år har været hos Triangle Razorbacks

Hvilken klubber har du spillet i?
Triangle Razorbacks

Hvilken position(er) spiller du, og hvad kan du lide ved den/dem?
Jeg Spiller TE/OL, hvilket er super spændende positioner. Blandingen som TE gør jeg både skal være stabil på linjen til at kunne blokere og beskytte min Quarterback, men samtidigt skal jeg kunne løbe og gribe bolde fra ham. Elsker den position og var den første plads jeg spillede tilbage i 2012, og derfor er jeg glad for at spille det igen, efter en tur over på den defensive side fra 2015-2018.

Har du andre roller i klubben?
Ud over at være spiller på NL. Så er ungdoms træner for de sejeste U10’er, som jeg var med til at starte op. Desværre er jeg grundet studier flyttet til Esbjerg, og ikke kan være der lige så meget som jeg ønsker, men er stadig med til så meget fodbold jeg kan med de skønne unger. Det er en spændende oplevelse at træne dem.

Hvad er dine top fem oplevelser i sporten?

  1. Mesterskabet i 2019.  Der ikke noget som slår den sejr vi havde over Copenhagen Towers. At være underdogs, og så vinde den kamp var det bedste! Giver stadig gåsehud bare at tænke på det.
  2. Da vi var i Østrig og spille imod et af de bedste hold Swarco Raiders. Fantastisk oplevelse, også selvom vi tabte.
  3. Mesterskabet i 2016. Dette var mit første mesterskab, samt første år på NL
  4. Europa kvalifikations turneringen for U19 i 2015, hvor vi spillede på hjemmebane i Vejle og vi vandt. Fantastisk oplevelse at spille på landsholdet og få lov til at spille hjemme foran venner og familie.
  5. Nordiske mesterskaber for U19, som var min første tur med landsholdet, på Bornholm og spille.

Hvorfor skal andre komme og prøve sporten?
Andre skal prøve sporten fordi man får et unikt fælleskab, som man ikke finder andre steder. Ung som gammel, tyk som tynd, så kan man altid få en plads på et af holdene. Der plads til alle slags og alle bliver mødt med smil. Det en sport som ændrede mit liv og blev en stor del af min hverdag, hvilket jeg ikke fortryder.
OG så er det altså skide skæg at banke sammen med folk og blive ramt.

Yndlings NFL og college hold?
Pittsburg Steelers er mit yndlingshold. Var det første hold jeg blev introduceret til, og det har siden da bare hængt ved. Var i London og se dem engang! Fantastisk.

Hvad er din største AF drøm?
Derudover er en drøm også at spille side om side med min lillebror, når han bliver NL spiller

Er der andre i familien der spiller AF?
Jeg har en ”lillebror” på 16 som spiller AF. Håber han en dag kommer op og joiner mig på NL og vi får et par kampe der.