21. jan - 2020 -

Navn
Victoria Egeskov Christiansen

Alder
14 år.

Hvornår begyndte du til cheerleading, hvor lang tid har du danset, og I hvilken klub/hold?
Jeg startede allerede for 4 år siden, men holdte 2 års pause efter min første sæson. Før jeg startede til cheerleading havde jeg aldrig danset før, da det ikke interesserede mig. Jeg startede mens vi stadig trænede oppe i DK dans, og efterfølgende er cheerleaderne blevet en fast del af Triangle Razorbacks

Hvilken position har du og hvilken kan du lide?
Jeg har været en del forskellige positioner på holdet, sidste år var jeg flyer og i år er jeg base. Indtil videre i år har jeg primært været det vi kalder en “backspot”, der hjælper med at stabilisere i stuntet, den position er jeg rigtig glad for.

Har du andre roller i klubben?
Nej det har jeg ikke.

Hvad er dine top fem oplevelser i sporten?

  1. Det må nok være da vi var til JM i boksning (min første rigtige opvisning)
  2. EM i kørestolsrugby
  3. VB kamp (hvor Razorbacks blev hyldet)
  4. Mermaid Bowl
  5. Awardshow m.m

Hvorfor skal andre komme og prøve sporten?
Min far har altid været ret vild med Green Bay Packers, det er dem jeg er vokset op med er de “rigtige” at holde med, så derfor må det nok også være mit yndlings hold.

Hvad er din største cheerleader drøm?
Det ved jeg faktisk ikke, det er ikke lige noget jeg har tænkt over.

Er der andre i familien der spiller AF?
Jeg har ikke familie der er i cheerleader sporten, men jeg har indenfor Football. Min far har selv spillet og været formand i mange år for Razorbacks. Så har jeg også en fætter og onkel der har spillet.