18. jun - 2018 -

Event Koordinator – Nationalliga holdet

Vores hjemmebane skal være Danmarks bedste. Derfor søger vi nu en fast Gameday ansvarlig / eventkoordinator til at styre setuppet omkring vores hjemmekampe.

Triangle Razorbacks oplever rekordstor tilstrømning til vores hjemmekampe, og det øger kravet til koordinering og planlægning.

For den Gameday ansvarlige består opgaven primært i at sikre, at oplevelsen på Gameday er i top – både på tilskuerpladserne og blandt vores sponsorer og erhvervsnetværk i Razor Loungen.

Opgaverne for Gameday ansvarlig:

  • Udvikle vores Gameday, så vores spillere får størst mulig opbakning og tiltrækker masser af tilskuere
  • fastsætte sortimentet til Gameday – båder i salgsboder og fanshop
  • koordinere samarbejde med foodtrucks og andre interessenter
  • sikre bemanding i salgsboder, indgang, vagter, chain, bolddrenge, waterboy, servering i Razor Loungen mv. i samarbejde med vores frivillig koordinator.
  • Sikre at stadion afleveres ordenligt efter brug

Opgaverne koordineres i vores Gameday Udvalg og klubbens forretningsudvalg, Derudover skal du sikre, at samarbejdet fungerer i forhold til Vejle Kommune, og de øvrige aktører på Vejle Atletik Stadion.

Jobbet er 8-10 timers frivilligt arbejde pr. uge (mest april-oktober), og er oplagt for en eventkoordinator eller studerende, der brænder for events og sportsoplevelser, og som søger værdifuld erhvervserfaring og ønsker at udvide sit erhvervsnetværk.

Du refererer til bestyrelsen.

Har du spørgsmål, så kontakt Michael Panayotis på mp@razorbacks.dk eller +45 53 37 39 07

Ansøgningsfrit: 15. juli 2018.
Tiltrædelse: 1. august 2018.