08. maj - 2019 -

Talentfulde U19 trupper kolliderer i Midtjylland!

Sæsonens anden kamp for Razorbacks’ U19 hold var imod et talentfuldt kombinationshold fra Herning Hawks/Aalborg 89’ers/Esbjerg Hurricanes (For forkortelse skyld til denne artikel: H8H).

Talenter på begge sider af bolden
Razorbacks kom ind i denne kamp fastsat på at bevise at den dominans fra den anden halvleg i sæsonåbneren imod BGI Wolves, ikke var et uheld og at de kunne holde højniveauet.

Dagens modstander bestod af et kombinationshold med talentfulde spillere og dygtige trænere fra Herning Hawks, Aalborg 89’ers og Esbjerg Hurricanes. H8H holdet består af nogle af de mest dedikeret spillere og trænere fra hver af de 3 klubber og Razorbacks havde ikke tænkt sig at undervurdere holdet, som allerede havde vundet deres første kamp imod Odense Badgers.

Slag på fra kamp start!
Razorbacks modtog bolden først og allerede på første kickoff return var R #26 David Mac i stand til at undgå H8H taklerne og returner bolden 75 yards for kampens første touchdown. 6-0 Razorbacks. H8H modtager herefter bolden og ligger fokus på at få startet op under deres løbeangreb. RB #21 Jacob Schmidt-Hansen gør sig i nogle god løbe, men på en 4&4 er holdet ikke i stand til få den nødvendige første down og bolden går tilbage til gæsterne. Efterfølgende er det Razorbacks tur til at få startet op i deres løbeangreb, men drivet bliver dog brat stoppet da et malplaceret handoff i mellem QB #1 Alexander Schwartz og RB #22 Rasmus Jørgensen der resulterede i en fumble, som H8H LB #73 Louie Burnay hurtigt var over.

Det næste drive skulle dog vise sig ikke at bære meget frugt for H8H holdet da efter et dårligt snap, og et sack af DE #58 Allexsander Klose, resulterede i en interception af Razorbacks LB #8 Rasmus Brandsgård. Razorbacks’ angreb bevæger stadig fint bolden, men en interception af H8H FS #49 Thomas Sørensen stopper endnu engang Razorbacks. Bakket op imod deres egen endzone prøver H8H igen at flytte bolden, men efter en fumble i endzone er Razorbacks DE #58 Allexsander Klose hurtigt over bolden og bringer scoren til 14-0 Razorbacks. (2 point Good – #4 Victor Mazanti).

På det efterfølgende drive intercepter Razorbacks LB #7 Peter Buhl H8H QB #1 Daniel Just og returner bolden tæt på H8H endzone. Med en hurtig screen til RB #22 Rasmus Jørgensen skal Razorbacks angreb kun bruge et spil for at score igen og stillingen er nu 21-0 Razorbacks (Kick Good – K #10 Nicolaj Hornskov). Razorbacks får hurtigt bolden igen og fra 31 yards ude er RB #26 David Mac i stand til at vise hans atletiske egenskaber og løber bolden ind til Razorbacks fjerde touchdown. Stilling 27-0 Razorbacks. På det efterfølgende drive er H8H i stand til at få gang i angrebet og fra 11 yards ude rammer QB #1 Daniel Just hans TE #87 Jacob Søndergaard for holdets første score. Stilling 27-6.

Razorbacks svare efterfølgende igen med et drive som ender i et 27 yard touchdown kast af QB #1 Alexander Schwartz til WR #10 Nicolaj Hornskov. 33-6 Razorbacks. Men nu har hjemmeholdet fået momentum og formår at tage bolden væk fra Razorbacks yderlige to gange med en interception af H8H CB #18 Mads Svendsen og en fumble recovery på et fejlet punt return af Razorbacks. QB #1 Daniel Just slutter første halvleg af med at finde hans WR #28 Emil Rasmussen helt fri på ydersiden til et 40 yard touchdown kast. (2 point Good – RB #49 Thomas Sørensen). Stilling 33-14 Razorbacks ved halvleg.

Razorbacks trækker fra…
Trods stillingen, så kommer hjemmeholdet ud til anden halvleg med højt humør og momentum i deres ryg. H8H starter med bolden og efter få spil kaster QB #1 Daniel Just en flot bold over hovederne på Razorbacks DB’s til hans receiver WR #28 Emil Rasmussen, som løber bolden ind til et 35 yard touchdown. (2 point Good – RB #49 Thomas Sørensen). Stilling 33-22 Razorbacks.
På det efterfølgende drive er H8H’s forsvar i stand til at stoppe Razorbacks angreb og får bolden tilbage, men ligesom H8H angreb ser ud til at være på vej ned for score igen bliver bolden slået ud af favnen på QB #1 Daniel Just og DE #58 Allexsander Klose er der igen til at samle bolden op.  Razorbacks RB #26 David Mac viser herefter igen atletikken frem og løber et kort kast fra QB #1 Alexander Schwartz ind i endzone til et 26 yard touchdown. (2 point Good – WR #10 Nicolaj Hornskov). Stilling 41-22 Razorbacks.

Razorbacks’ forsvar ser nu ud til at have fået styr på H8H’s angreb og får hurtigt bolden tilbage til deres angreb, som ender i endnu et 20 yard touchdown kast til RB #26 David Mac. Stilling 47-22 Razorbacks. H8H prøver at få gang i deres angreb igen med et fake punt, men Razorbacks forsvar lukker det ned og giver bolden tilbage til angrebet. Razorbacks angreb driver bolden ned ad banen med god kontrol og drivet ender i et 12 yard touchdown run af QB #1 Alexander Schwartz. (2 point Good – RB #58 Allexsander Klose). Stilling 55-22 Razorbacks. Med et godt kickoff return får H8H’s angreb god start position på det næste drive, men et vildfaren snap imellem center og quaterback tvinger angrebet dybt og ender med at må give bolden tilbage til Razorbacks.

Med ikke meget tid tilbage af kampen skal Razorbacks’ lige afprøve de sidste tricks i posen og der skal ikke mange spil til før QB #1 Alexander Schwartz finder RB #22 Rasmus Jørgensen fri i endzone til et 31 yard touchdown kast, som gør stillingen til 61-22 Razorbacks og kampens endelig score.

Ord fra HC Mike Clausen:
”Vi kom godt fra start og viste vi kunne genfinde niveauet fra BGI-kampen, selv med en måned imellem kampene. Da H8H begyndte at score, tog det os et øjeblik at få alle ned på jorden igen, men vi har dygtige spiller og trænere, som vi stoler på i disse situationer. Jeg er glad for at se at vi var i stand til at rette flere af de fejl vi havde i vores første kamp, så som tackling og kommunikation. Jeg er stolte over drengene og det de har gjort i dag, men med 6 dage til kampen imod Badgers bliver det en kort sejrs fest.”

Hjemmekamp lige om hjørnet
U19 Razorbacks er nu 2-0 i 2019 sæsonen og ligger i toppen af U19 Vest divisionen. Men holdet har ikke længe til at nyde sejren da holdet har deres første hjemmekamp på lørdag d. 11 maj imod Odense Badgers kl. 10:00 på Vejle Atletik Stadionet. Odense har fortsat deres udvikling og der er lagt op til en god kamp. Vi håber at se mange på stadion til at se fremtidens football talenter.

Scoringer:
1. Quarter
7-0 R #26 David Mac (PAT no good)

14-0 DE #58 Allexsander Klose (2-point good)

21-0 RB #22 Rasmus Jørgensen (PAT good)

2. Quarter
27-0 RB #26 David Mac (PAT no good)

27-6 TE #87 Jacob Søndergaard (2-point no good)

33-6 WR #10 Nicolaj Hornskov (2-point no good)

33-14 WR #28 Emil Rasmussen (2-point good)

3. Quarter
33-22 WR #28 Emil Rasmussen (2-point good)

41-22 RB #26 David Mac (2-point good)

4. Quarter
47-22 RB #26 David Mac (2-point no good)

55-22 QB #1 Alexander Schwartz (2-point good)

61-22 RB #22 Rasmus Jørgensen (2-point no good)

Slutresultat: 61-22 Triangle Razorbacks