10. jul - 2019 -

U19 Razorbacks er Vest Divisions Mestre!
Med deres 5-1 rekord for 2019 forårssæsonen, og deres sidste sejer kommende imod kombinationsholdet fra Herning Hawks, Esbjerg Hurricanes, og Aalborg 89’ers er U19 Triangle Razorbacks mestre af den vestlige U19 division. Kampen blev vundet med 47-0 på Razorbacks hjemmebane på Vejle Atletik Stadion og da det sidste fløjt lød kunne de unge U19 spillere slippe alle fest hæmningerne løs og fejre divisionsmesterskabet i fulde drag.

For flere af spillerne og trænerne betyder dette mesterskab en smule ekstra, da det ikke er kommet nemt til. Da U19 holdet begyndte deres genopbygning i 2017, var det hverken den største eller mest talentfulde trup de kunne stille med, men ikke desto mindre hang holdet i. Hovedtræner Mike Clausen beskriver at stå til de mange træninger og kampe med kun en håndfuld spillere og den hårde udfordring om bare at kunne gennemføre kampe på grund af spiller mangel. ”Det var en svær tid, men vi er kommet langt over de sidste tre år. Jeg har aldrig været i tvivl om at vi havde talentet til at nå toppen, men det skulle følges op med et hårdt rekrutteringsarbejde af nye spillere og trænere og talent udvikling.” – Mike Clausen

Større udfordringer venter!
Holdet kan for nu nyde deres sejer og deres sommer, men med kampskemaet for efteråret på plads, ser U19 Razorbacks frem til at spille imod nye og større udfordringer når de efter sommerferien skal møde U19 holdende fra Copenhagen Tower, Søllerød Gold Diggers, og Limhamn Griffins. Den nye landsdækkende pulje består af de bedste hold U19 rækken har at byde på og de to tophold skal spille om det danske mesterskab d. 28 september.
”Det bliver spændende at spille i mod det bedste dansk U19 football har at byde på og møde modstandere vi ikke er van til at spille imod. Det bliver nogle hårde kampe, men vi er positive og ser frem til efteråret!” – Mike Clausen

11 Razorbacks udtaget til U19 Landsholdet!
U19 trænerne skal dog ikke være nervøse for at deres spillere ligger på den lange side over sommeren og kommer ud af form. D. 7 juli afsluttede U19-landsholdet deres endelige trænings camp inden afgang d. 29 juli imod Italien hvor holdet skal spille om Europa Mesterskabet. Razorbacks havde 12 spillere afsted på campen og 11 blev udtaget til den endelig trup bestående af 45 spillere. ”Jeg er stolt af alle vores spillere som har deltaget i landsholds aktiviteterne i år, da det viser det store arbejde de har lagt i deres træning for at blive bedre hver sæson. Jeg ønsker drengene alt held og lykke og ser frem til at få dem hjem igen i August” – Mike Clausen.

Sport, holdkammerater, og fællesskab!
Har du en gemt footballspiller i dig? Amerikansk Football er en fantastisk sport for alle aldre og bringer mange forskellige personligheder sammen i et tæt fællesskab.
Triangle Razorbacks har hold for alle aldre ned til 8 år og selv med klubbens høje ambitioner er der altid plads til flere! Høj, lav, tyk, tynd, mand, dame, dreng, pige vi har noget for alle!

”Football er en fantastisk sport. Jeg kendte ikke selv til sporten, men da jeg gik i gymnasiet, tog en klassekammerat mig med ud til en prøve træning og mit liv har forevig været ændret. Jeg har skabt venskaber, sammenhold, og oplevelser som jeg ved jeg ellers aldrig ville have oplevet uden football. Jeg har altid været en stor gut som har stukket ud i de sportsgrene jeg gik til, men med football hørte jeg hjemme.
Sporten, holdkammeraterne og modstanderne hjalp mig til at vokse som en person og i dag står jeg med en erfaring der dækket danske mesterskaber, en tur i USA, og livet som træner. Dette er hvad jeg håber at give tilbage til spillerne. Oplevelsen af hvad sporten kan gøre for dem og deres fremtid, om det så er kort- eller langvarigt.” – Mike H. Clausen U19 Hovedtræner.

Juli måned er sommerpause for Razorbacks holdende, men tøv endelig ikke med at kontakte klubben hvis du eller nogen du kender, er nysgerrig efter en prøve træning!

Følg Triangle Razorbacks på Facebook.