21. jan - 2020 -

Navn
Magnus Møller

Alder
16 år.

Hvornår begyndte du med at spille AF, hvor længe har du spillet, og i hvilken klub/hold?
Jeg startede i 2014, og har spillet for Triangle Razorbacks og det danske landshold

Hvilken klubber har du spillet i?
Jeg har udelukkende spillet for Razorbacks

Hvilken position(er) spiller du, og hvad kan du lide ved den/dem?
Jeg spiller primært O-line, men roterer også på D-line og Special Teams. O-line er for mig den bedste position i Amerikansk Fodbold. Da jeg skiftede til O-line, blev jeg fuldstændig overvældet af hvor meget kommunikation, specifikation og forberedelse det krævede at få en hel offensiv linje til at virke som smurt. Der foregår et helt spil for sig selv mellem O/D-line, som kun opleves hvis man står i det. Det er nok den mest fysisk krævende position på banen – og helt klart en af de vigtigste. Det var nok hvad der fangede mig mest.

Har du andre roller i klubben?
Jeg har været fungerende dommer de sidste par år, og hjælpetræner på vores U16 hold.

Hvad er dine top fem oplevelser i sporten?

  1. Den allerstørste oplevelse jeg nogensinde har haft i forbindelse med sporten, var da jeg modtog scholarship til D1 colleget Towson Tigers, i start 2019.
  2. Endnu en fantastisk oplevelse var at synge nationalsangen i Bologna, under U19 EM i sommeren 2019. Det var den fedeste følelse, at repræsentere Danmark under en landskamp.
  3. I 2018 vandt mine holdkammerater og jeg DM guld i U16 ligaen. Den blev vundet på ”mercy”, mod et hidtilværende ubesejret hold. Det var en af de bedste følelser at se kampen blive fløjtet af med 52 ubesvarede point.
  4. Første gang jeg var ude og agere som dommer, i min første kamp. Det var rigtig fedt at se sporten fra en helt anden vinkel.
  5. NFL i London, Saints VS. Dolphins. Det var vanvittigt at se hvor meget hurtigere og mere effektivt spillet foregår i den bedste liga.

Hvorfor skal andre komme og prøve sporten?
Man skal prøve Amerikansk Fodbold, fordi der ikke findes nogen anden sport i verden, som afspejler den holdånd der ligger i det. Der er et naturligt fælleskab, som jeg har aldrig har set andre steder før. Alle er måske ikke altid enige, tværtimod, men når man står på banen, så er alle ens holdkammerater ens brødre – alle med et fælles mål; at vinde.

Yndlings NFL og college hold?
Mit yndlings NFL hold er Pittsburgh Steelers. Jeg blev betaget af spillere som AB, Troy Polamalu, Le’veon Bell og James Harrison
Mit yndlings college hold, er helt klart Penn State. De er også store rekruttere for Amerikansk Fodbold i Europa

Hvad er din største AF drøm?
Min største AF drøm, er at kunne få lov til at spille så længe jeg lever. Det er en ganske uoverkommelig drøm, men Utopia for enhver i sporten.

Er der andre i familien der spiller AF?
Min stedfar, Adrian Teague, har spillet i over 30 år, og sidder nu som Ungdomsansvarlig i Razorbacks bestyrelse. Ydermere har min storebror, Peter Møller, spillet for Razorbacks i mange år, og min mor har været koordinator på vores U10-12-14 hold.