17. mar - 2024 -

Efter et fantastisk fremmøde på vores ordinære generalforsamling d. 26. februar 2024 kan vi nu meddele, at en ny bestyrelse er blevet valgt til at lede Triangle Razorbacks.

Bestyrelsen har konstitueret sig som følgende:

  • Ann Klode (Formand)
  • Winnie Langkjær (Næstformand)
  • Michael Andersen (Kasserer)
  • Mark Meter (Bestyrelsesmedlem)
  • Kenneth Vigen Larsen (Bestyrelsesmedlem)

Vi vil gerne byde Kenneth Vigen Larsen velkommen i bestyrelsen, da han er trådt ind som erstatning for Martin Servé Brunghart, som har valgt at trække sit kandidatur.

Den nye bestyrelse er sammensat af en bred vifte af stærke kompetencer, og vi er sikre på, at vi i fællesskab kan føre klubben til nye højder. Vores vision er at styrke fællesskabet på tværs af Football og Cheerleading, opbygge en dynamisk ungdomsafdeling og genetablere Razorbacks’ position i toppen af National Ligaen.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Martin Servé Brunghart for hans stærke indsats og dedikation de seneste to år i Razorbacks, hvor han det sidste år varetog formandsposten. Martins bidrag har været uvurderligt, og det er bl.a. takket være ham, at vi i dag har en sund og stabil klub, der er klar til at fokusere på fremtiden og videreudviklingen.

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer alle i den kommende periode og til at fortsætte vores rejse mod vækst og succes.

Med sportslige hilsner,
Bestyrelsen for Triangle Razorbacks