02. apr - 2018 -

Vi er stolte af at kunne fortælle, at Henrik Christensen A/S – Peugeot Vejle er ny Guld Sponsor i Triangle Razorbacks. Vi har indgået en 5 årig aftale.

Indehaver Per Pausgaard Christensen udtaler:

”Jeg har fulgt klubben og set den positive udvikling Razorbacks har været igennem de sidste par år. Det har været fantastisk at se, det sammenhold der er i klubben, blandt spillere og frivillige.
Det har været vigtigt for os som virksomhed, at bakke op om en klub, hvor der er plads til alle.
I amerikansk football gør alle på holdet en forskel. Vi er meget stolte af at være en del af Razorbacks familien.
Vores støtte gælder ikke kun 1. holdet men alle ungdoms- og voksen hold. Det har ligeledes været vigtigt for os at kunne se, at hver krone vi lægger i klubben gør en forskel. Sponsoratet bliver brugt på en synlig måde, dvs på udstyr m.m., til glæde for alle spillere på tværs af holdene”.

Sponsoraftalen med Henrik Christensen A/S – Peugeot Vejle er til glæde for alle Razorbacks hold – i høj grad ungdomsarbejdet. Virksomheden bliver bl.a. sponsor på klubbens ”skoleprojekt”. Til det er der indkøbt en stor lukket trailer, der fyldes med udstyr, så Razorbacks kan komme ud til skolerne i lokalområdet og vise sporten frem.

Samtidig bliver Henrik Christensen A/S – Peugeot Vejle også kampsponsor for Razorbacks første hjemmekamp:

Lørdag den 7. april på Vejle Atletik Stadion mos Copenhagen Tomahawks kl. 15.45.

I den forbindelse uddeles der fribilletter til kampen i dagene op til. Følg med her på siden hvor vi offentliggører tid og steder man kan hente fribilletter.

Glæden over den nye aftale er naturligvis også stor i Razorbacks.

”I Razorbacks har vi flere sponsorer som har været med i mere end 10 år. Vi er derfor også utrolig stolte over så stor opbakning og commitment Henrik Christensen A/S – Peugeot Vejle viser ved at tegne en 5 års aftale. Det viser os, at de tror på projektet, og at de vil være med til at udvikle klubben sammen med os” udtaler sponsoransvarlig i Razorbacks Kostas Panayotis.

Giv Peugeot Vejle et KÆMPE like med på vejen. Vi glæder os til samarbejdet!

PS: Guldbilen på billedet er naturligvis til salg til en helt speciel Razor-pris. Bilen kan ses på stadion til kampen på lørdag