13. jun - 2019 -

U19 topopgør bød på spænding til sidste fløjt!

Topopgøret på Pinse mandag imellem U19 Razorbacks (4-0) og BGI Wolves (3-1) bød på en spændende og dramatisk kamp fra start til slut! Med kun mindre byger på vejrudsigten, var der lagt op til et brag af en kamp på Vejle Atletik Stadion, som bød på spænding, cheerleadere, og varme pølser fra grillen.

Hævnens time eller ubesejret tophold?
U19 Razorbacks kom ind til dagens kamp med en ubesejret 4-0 rekord på forårssæsonen og så frem til at holde antallet af tabte kampe på 0 i deres anden kamp imod udebaneholdet BGI Wolves og se hvad modstanderne havde at byde på.

Med sæsonens åbningskamp, som gik til Razorbacks, så BGI frem til at tage revanche for deres eneste nederlag på sæsonen og til at vise ligaen at de ikke var bange for Razorbacks ubesejret rekord. Siden nederlaget i åbningskampen havde holdet regrupperede og kom ind i kampen med en flot 3-1 rekord og mentaliteten til at få arbejdet gjort imod Razorbacks.

Den der blinker først…
BGI vandt cointoss og valgte at modtage bolden til at starte kampen, men det blev til en kort serie og holdet måtte hurtigt se sig nødsaget til at punte. Razorbacks så sig opsat på at starte startet kampen ud på en hård tone og formåede at tackle BGI’s punter P #11 Julius Bunk i backfield inden han kunne nå at komme af med bolden. Razorbacks angreb overtog bolden på BGI’s 31 yard linje, men var ikke i stand til at kapitalisere på den gode field position og måtte ty sig til et field goal forsøg, som blev blokeret af BGI. BGI’s angreb overtog igen bolden, men efter et flot løb op ad midten af RB #88 Magnus Nørgaard, fumbler QB #2 Oskar Gabriel snappet og Razorbacks DE #21 Aske Mikkelsen var hurtigt over bolden.
Razorbacks angreb skulle herefter ikke bruge meget tid for at sætte kampens første point på tavlen og efter 3 spil finder QB #1 Alexander Schwartz hans outside receiver WR #2 Nicolaj Hornskov over toppen på BGI’s forsvar til et 15 yard touchdown kast. K #2 Nicolaj Hornskov er også sikker på det efterløbende ekstra point og gør stillingen til 7-0 Razorbacks. BGI har dog ikke tænkt sig og lade sig ryste af deres usikre start og svare hurtigt igen med et stærkt løbeangreb anført af RB #88 Magnus Nørgaard, som bringer dem ned på Razorbacks 8 yard linje, hvor QB #2 Oskar Gabriel starter 2. quarter ud med at finde hans store receiver WR #11 Julius Bunk til et 8 yard touchdown. BGI’s 2-point forsøg lykkes ikke. Stilling 7-6 Razorbacks.

På det næste drive har Razorbacks angreb stadig godt styr i BGI’s forsvar og efter 4 spil griber WR #22 Rasmus Jørgensen et kort screen kast fra QB #1 Alexander Schwartz og er i stand til at løbe fra hele BGI’s forsvar til et 55 yard touchdown. K #2 Nicolaj Hornskov er stadig sikker i regnen og ekstrapointet er good. Stilling 14-6 Razorbacks. Selv med Razorbacks føring så tegner det mere og mere op til en kamp hvor ingen af de to hold vil give ind til selvsikkerhed eller selvkritik og på det næste drive skruer BGI’s angreb op for deres eget screen angreb og føre bolden ned til Razorbacks 11 yard linje. Her ser QB #2 Oskar Gabriel sig dog nødsaget til at scramble og fumbler bolden igen da FS #26 David Mac slår den fri og Razorbacks LB #4 Victor Mazanti hurtigt er over bolden og giver den tilbage til angrebet.
Nu virker det dog til at de to forsvar for alvor har meldt sig ind i kampen, da Razorbacks angreb ikke er i stand til at flytte bolden imod BGI’s forsvar og på det efter følgende drive tager BGI’s angreb chancen på en 4&2 med et kast som bliver slået ned af CB #6 Rasmus Vestberg. Efterfølgende raser Razorbacks angreb imod uret for at nå i endzone inden halvleg og formår at komme ned på BGI’s 5 yard linje, men et flag på QB #1 Alexander Schwartz tager det sidste tid af klokken og de to hold går til halvleg med en stilling 14-6 Razorbacks.

Spænding sidste fløjt!
Razorbacks starter med bolden i 2. halvleg og med en god balance at løbe og kaste spil får hjemmeholdet flyttet bolden ned på BGI’s 17 yard linje, hvor et 3&10 kast af QB #1 Alexander Schwartz til WR #4 Victor Mazanti ser ud til at gå i endzone, men i sidste øjeblik flyver BGI LB #11 Julius Bunk ind foran Razorbacks receiveren og slår bolden i jorden. Efterfølgende er BGI’s forsvar i stand til at holde Razorbacks angreb fra en ny første down på 4&10 og får bolden tilbage på deres egen 10 yard linje.
En straf på BGI’s side gør at holdets angreb finder sig presset endnu mere op imod deres egen endzone, men på en 2&15 fra deres egen 5 yard linje er WR #11 Julius Bunk igen på spil og slipper fri til løb på ydersiden for 32 yards og bringer hans hold op på BGI’s 37 yard linje. Med et effektivt screen angreb anført af WR #14 Laurits Lomholt og RB #88 Magnus Nørgaard ser det ud til at BGI’s angreb er godt på vej ned imod Razorbacks endzone, men på et dybt kasteforsøg intercepter Razorbacks CB #6 Rasmus Vestberg bolden og stopper BGI’s angreb brat i deres spor.

Razorbacks angreb ser ud til endnu en gang at stikke af fra BGI’s forsvar da RB #26 David Mac tager bolden ned på BGI 12 yard linje med et 61 yard løb på ydersiden, men en holding straf af Razorbacks kalder spillet tilbage og efter et par sacks af BGI’s forsvar ser Razorbacks sig nød til at punte. BGI har dog ikke glemt hvad Razorbacks gjorde ved deres egen punter i starten af kampen og ser deres snit til at flyve igennem og få blokerede bolden inden P #2 Nicolaj Hornskov kan få den afsted. BGI’s angreb overtager bolden på Razorbacks 6 yard linje og med et enkel løb af WR #11 Julius Bunk befinder receiveren sig igen i endzonen. 2-point forsøget lykkes af WR #13 Christian Tranberg. Stilling 14-14.
På det efterfølgende drive er Razorbacks ikke i stand til at flytte bolden på BGI’s forsvar og må give den tilbage til BGI. Et par spil senere er TE #24 August Lillie i stand til at snige igennem et åbent Razorbacks forsvar og tage en kastet bold fra QB #2 Oskar Gabriel 82 yards til endzonen og endnu en BGI-scoring. QB #2 Oskar Gabriel løber selv bolden ind på det efterfølgende 2-point forsøg. Stilling 22-14 BGI Wolves. Velvidende at tiden begynder at være en faktor sætter Razorbacks angreb fart under deres kaste angreb og efter 4 spil finder QB #1 Alexander Schwartz hans WR #26 David Mac som løber bolden ind til et 44 yard touchdown. 2-point forsøget lykkes ikke. Stilling 22-20 BGI Wolves.

Ingen af de to hold har tydeligvis i sinde at tabe denne kamp og begge holds angreb går frem og tilbage med blandede resultater, men det er BGI RB #88 Magnus Nørgaard som først formår at bryde igennem og løber bolden ind til et touchdown op igennem midten af Razorbacks forsvar. TE #99 Benjamin Klausen griber bolden fra QB #2 Oskar Gabriel på 2-point forsøget og bringer stillingen til 30-20 BGI Wolves. Razorbacks ved at de ikke har meget tid til at komme tilbage i kampen, men er dog stadig ikke i stand til at gøre noget på det næste drive. Der er dog håb endnu da Razorbacks forsvar formår at tvinge BGI’s angreb tilbage og blokere et trick spil på 4&22, som giver bolden tilbage til deres angreb, hvor QB #1 Alexander Schwartz løber fra et åbent BGI-forsvar til et 34 yard touchdown løb. Razorbacks prøver et 2-point forsøg men det bliver ikke kaldt inde og stillingen er nu 30-26 til BGI Wolves i slutningen af 4. quarter.
Da Razorbacks stadig har tid nok til at være farlige vælger BGI at kaste bolden på 4&2, men bolden er slået ned af LB #22 Rasmus Jørgensen og med kun få sekunder tilbage ser det sort ud for hjemmeholdet, men WR #4 Victor Mazanti slår BGI cornerbacken dybt og flytter bolden ned på BGI’s 25 yard linje med et 42 yard catch and run spil. QB #1 Alexander Schwartz giver den alt hvad han har for at finde sine receivere dybt til et touchdown, men BGI’s forsvar knækker ikke og holder Razorbacks angreb ude indtil tiden løber ud for kampen. Stillinge 30-26 BGI Wolves.

Ord fra HC Mike Clausen:
”Slut resultatet er ikke hvad vi ønskede, men jeg kunne ikke være mere stolt af vores spillere. De gav den alt hvad de kunne, selv da det så sort ud og kæmpede dem selv tilbage i kampen. Min hat af til BGI, vi vidste at de ville være bedre end vores sidste møde og det synes jeg deres trænere skal have stor ros for. Resultatet foruden sidder mit hjerte stadig udenfor brystkassen. Vi havde en fantastisk opbakning fra alle dem som kom ud og så kampen og med cheerleaderne og klubbens støtte var dette helt klart et af de bedre U19 arrangementer jeg har været med til i Danmark og jeg håber at alle på stadionet nød det.”

Sidste kamp i foråret
U19 Razorbacks og BGI Wolves er nu begge 4-1 på sæsonen, men Razorbacks forbliver nr. 1 i divisionen grundet de indbydes scorings resultater. Razorbacks ser dog frem til at slutte deres forårssæson af på hjemmebane imod mix holdet fra Herning/Esbjerg/Aalborg d. 22 juni på Vejle Atletik stadion. Kom ud og støt drengene i deres sidste kamp om at forblive nr. 1 i divisionen.

Scoringer:
1.     Quarter
0-7 WR #2 Nicolaj Hornskov (PAT good)

6-7 WR #11 Julius Bunk (2-point no good)

2.    Quarter
6-14 RB #22 Rasmus Jørgensen (PAT good)

3.     Quarter
14-14 WR #11 Julius Bunk (2-point good)

4.     Quarter
22-14 TE #24 August Lillie (2-point good)

22-20 WR David Mac (2-point no good)

30-20 RB #88 Magnus Nørgaard (2-point good)

30-26 QB #1 Alexander Schwartz (2-point no good)

Slutresultat: 30-26 BGI Wolves