11. nov - 2018 -

Navn: Mark Meter
Nr. #84
Alder 24 år
Position Tight End
Højde 186 cm høj
Vægt 101 kilo
Erfaring
8 års erfaring i Horsens Stallions Football
2 års erfaring i Triangle Razorbacks

Hvad er kendetegnende for dig som spiller?
Jeg ser mig selv som en fysisk spiller, som ikke lader sig slå ud. Jeg giver mig helt ud og trækker mig ikke fra en takling.
Jeg elsker kontakten, og det er derfor jeg spiller amerikansk fodbold, for at dominere banen både fysisk og mentalt.

Hvorfor spiller du for Razorbacks?
-Jeg spiller for Triangle Razorbacks, da det er her jeg føler mig hjemme. Det er ikke kun her, jeg har mine holdkammerater, men også mine bedste venner. organisationen er enestående og yderst professionel, hvilket gør det let at være spiller og fokusere på at træne og vinde kampe.

Hvad er dine forventninger til sæsonen 2019?
Mine forventninger til 2019 er, at vi kan bygge videre på den udvikling vi har gennemgået sidste år og
som før nævnt, så skal det være med til, at vi kan tage trofæet tilbage Vejle! Vi skal ud og spille i europa og vise at vi kan være med på europæisk topplan.

Hvad er dit eget personlige mål?
Jeg vil gerne udvikle mig til at blive en større del af vores offensive playbook ved at dygtiggøre mig teknisk og fysisk.
Min offseason står på en hel del fysisk træning, og jeg vil ramme banen i topform i år, så skal mit mål nok indfries!

Favorit NFL hold?
Pittsburgh Steelers.
Steelers var med i den første kamp jeg så, da jeg i 2008 startede med at følge NFL, og de var et hardnosed football hold.

Favorit NFL spiller?
– Jeg har faktisk ikke en favorit spiller, og skal jeg være helt ærlig så følger jeg ikke ret meget med i NFL. Jeg dyrker sporten sammen med mine
holdkammerater og fokuserer mest af alt på vores egen andedam i Vejle.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Min bedste holdkammerat igennem er min karriere er faktisk Troels Andersen, som jeg spillede med i Horsens i 8 år. Vi havde mange af de samme ambitioner og bruger hinanden til sparringspartnere både i football og privat – også selvom vi ikke idag spiller i samme klub. I Razorbacks får man er specielt broderskab, som man ikke finder alle steder, vi er én familie med et fælles mål.