09. nov - 2018 -

Anders Holm er ny spiller hos Razorbacks i 2019, og det bliver spændende at se den nye defensive kæmpe tørne ud for vildsvinene.

Navn: Anders Holm Jørgensen
Alder: 25
Position: Defensive End og Tight End
Højde: 196
Vægt: 130
Erfaring: 6 år (alle i Horsens Stallions Football)

Hvordan ser du dig selv som spiller?
Jeg går efter at spille klogt og dominere mine direkte modstander ved at udnytte min styrke og hastighed.

Hvorfor spiller du for Razorbacks i 2019?
Jeg starter året ud med at tage til Frankring og spille sæsonen dernede, og når jeg kommer hjem vil jeg ind og spille på et hold, hvor der er mere intern konkurrence om at få spille tid, så jeg kan udvikle mig mere som spiller. Ud fra de parametre blev det Vejle, da jeg også kender nogen spillere i forvejen fra min tid i Stallions.

Hvad er dine forventninger til sæsonen 2019?
Mine forventninger til sæsonen 2019 er at kunne være med til at spille Grizzleys i slutspillet og gerne helt til finalen i Frankrig. Derefter at komme hjem og være med til at spille Razor hele vejen til Mermaid Bowl.

Hvad er dit eget personlige mål?
Mine mål til sæsonen i 2019 er, at jeg kan løfte mit spil op på et højere niveau, både med spil forståelse og styrkemæssig. Især med mit ophold i Frankrig.

Fritidsinteresser udover football?
Mine øvrige fritidsinteresser er styrketræning, CrossFit og være sammen med familie og venner

Favorit NFL hold?
Mit favorit hold i NFL er Seattle Seahawks.
Da jeg startede med at se NFL, havde de det sjoveste forsvar at se på – samtidig med kombinationen af Russell Wilson og Marshawn Lynch i deres backfield.

Favorit NFL spiller?
Favorit NFL spiller bliver jeg nødt til at dele mellem 2 spillere, Rob Gronkowski -Gronk TE fra New England Patriots og JJ Watt DE fra Houston Texans, da de begge spiller så dominerende og nærmest er ustoppelige.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Jeg har haft flere tidligere og nuværende holdkammerater, der har været med til at gøre mig til den person, jeg er i dag, og som jeg anser for at være nogle af mine bedste venner.

Velkommen til Anders – vi glæder os til at se nogle sacks i den kommende sæson.