15. nov - 2018 -

Triangle Razorbacks byder velkommen til Jack Pedersen, som sammen med de andre store drenge skal skabe plads til Geoffrey Danger Lewis og de andre running backs i den kommende sæson. Jack har spillet de fleste pladser på den offensive linje og kommer fra rivalerne, Aarhus Tigers

Navn: Jack Eldrup Pedersen
Alder: 24
Position: OL
Højde: 196, vægt 154 kg,
Erfaring: 9 år.
2 sæsoner i GFL, med Allgäu Comets, og Dresden Monarchs samt 2 ture til Mexico med Europe Warriors.

Hvad kendetegner dig som spiller?
Jeg er en spiller, som har meget erfaring både fra udlandet, landsholdet såvel som Danmark. Jeg spiller med intensitet og overblik, og jeg bringer altid mit bedste i kampe såvel som træning.

Hvorfor spiller du for Razorbacks i 2019?
Jeg har valgt Razorbacks, fordi jeg føler at klubben er det bedste sted for mig til at sikre min videre udvikling. Jeg tror meget på det projekt, jeg nu har sagt ja til at blive en del af.
Hvad er dine forventninger til sæsonen 2019?
At vi skal ud og konkurrerer med nogle af de store europæiske hold, samt at vi skal vinde mermaid bowl.

Hvad er dit eget personlige mål?
Jeg vil gerne være den bedste i Danmark på min position og medvirke til, at vi i Vejle får Danmarks bedste OL.

Øvrige fritidsinteresser?
Jeg læser og interessere mig meget for handel med aktier.

Favorit NFL hold?
Eagles, fordi jeg var en kæmpe Brian Dawkins fan, da jeg startede med at se NFL.

Favorit NFL spiller?
Brian Dawkins.
Han spillede med en passion og intensitet, som var svær at matche.

Favorit holdkammerat gennem karrieren?
Den er svær, for jeg har spillet med utrolig mange gode spillere igennem min karriere. Hvis jeg skal nævne én, må det være Cody Smith, Touchdown Europe Hall Of Fame spiller, som jeg havde æren af at spille med i 2015 for Comets. Her spillede vi os til GFL semifinale imod Braunschweig Lions samt EFL finale imod Kiel. Cody har hjulpet mig meget siden, både med styrketræning og andre off the field ting, som jeg er ham evig taknemmelig for.